وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

روانچی: لغو تحریم‌ها برای مقابله با گسترش کرونا ضروری است

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، بر ضرورت برچیده شدن تحریم های یکجانبه که ظرفیت کشورهای هدف برای مقابله با کرونا را تضعیف می‌کنند، تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مجید تخت روانچی» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز پنج‌شنبه طی بیانیه‌ای در نشست شورای امنیت این سازمان که برای بررسی آثار کرونا برگزار شد، تأکید کرد که بیماری‌های همه‌گیر با نرخ مرگ و میر بالا، دارای آثار منفی بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشورهای درگیر در مخاصمات بوده و با افزودن یک لایه دیگر بر مشکلات موجود آنها، وضعیت را پیچیده‌تر می‌کنند.

 

وی در این راستا به برخی مشکلات که در نتیجه گسترش کرونا در منطقه و به ویژه در سوریه و یمن پیش آمده است، اشاره کرد و افزود: این وضعیت با اعمال تحریم یکجانبه اخیر آمریکا علیه مردم سوریه و نیز تداوم محاصره بنادر و فرودگاه‌های یمن، تشدید شده است.

 

روانچی تصریح کرد که ایران به عنوان کشوری که تحت تأثیر کرونا بوده و هدف تحریم‌های آمریکا نیز قرار دارد، به خوبی واقف است که این تحریم‌ها، با پیشگیری از واردات تجهیزات پزشکی و دارو، چگونه و تا چه اندازه ظرفیت کشورهای هدف را در مقابله با کرونا تضعیف می‌کنند. این تحریم‌های یکجانبه عملاً بیماران را بیشتر از همه هدف قرار می‌دهند و نشانگر آن است که تحریم‌های مذکور تا چه اندازه غیراخلاقی، غیرانسانی و نامشروع هستند.

 

نماینده کشورمان ادامه داد: کرونا دشمن مشترک خانواده بشر است و تنها راه مقابله با آن نیز همبستگی عملی و همکاری جهانی بوده و هرگونه تحریم به ضرر منافع کل جهانیان است. به همین خاطر است که دبیرکل سازمان ملل و بسیاری از شخصیت‌های بین المللی و رهبران سیاسی و مذهبی جهان خواستار لغو فوری تحریم ها شده اند.

 

وی در پایان سخنانش تأکید کرد که در کنار بررسی آثار این بیماری در کشورهای درگیر مخاصمات مسلحانه، باید پیامدهای اعمال تحریم‌های یکجانبه بر آنها نیز مورد بررسی قرار گیرد.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار